Comment cuisiner Savoureux Bubble tea
Bubble tea. Bubble tea is a tea-based drink. Bubble tea is sort of like a milkshake in that it can take on any flavor you like. Bubble tea remains a mystery to most Westerners, but it's becoming increasingly more well known.
Find bubble tea stock images in HD and millions of other royalty-free stock photos, illustrations and vectors in the Shutterstock collection. Thousands of new, high-quality pictures added every day. The term "bubble tea" is actually a reference to the milk froth that forms when the drink is shaken, not the chewy pearls in the drink that resemble bubbles, Quartz noted. Vous pouvez avoir Bubble tea utilisant 3 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Bubble tea
- Préparer 1 of sachet de thé (mangue Litchi pour moi).
- Préparer 3 of cac de perles du Japon.
- Préparer 2 of cac de sirop de fraise 🍓.
Bubble tea (also sometimes referred to as milk tea or pearl milk tea or "boba", which is a short nickname that. Bubble tea is one of my favorite things to sip on during the summer. Originating from Taiwan, bubble tea (波霸奶茶/珍珠奶茶) usually consists of sweetened tea with milk and the characteristic chewy.
Bubble tea instructions de recette
- Faites infuser votre thé dans une grande tasse d’eau bouillante. Retirez le sachet et laissez refroidir..
- Plongez vos perles du Japon 30min dans une casserole d’eau bouillante et laissez cuire à feu moyen en remuant de temps en temps (vous pouvez ajoutez du colorant pour les colorer). Vos perles sont cuites lorsqu’elles sont transparentes..
- Égouttez les et rincez à l’eau froide. Les plongez dans votre thé froid. Et ajoutez une cuillère à café de sirop de fraise par verrines..
- Ajoutez des glaçons ou placer au congélateur 40min.
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